ПЪРВО НА FOX - Иран, Русия и Китай завладяват Африка ,

...
ПЪРВО НА FOX - Иран, Русия и Китай завладяват Африка ,
Коментари Харесай

Топ южноафрикански равин, критикуващ „подкрепата“ на Хамас от правителството, казва, че САЩ трябва да спрат „лошите актьори“ на континента

ПЪРВО НА FOX - Иран, Русия и Китай превземат Африка, като Съединени американски щати са изправени пред рецесия на въздействие. В Южна Африка държавното управление се причисли към „ неприятните артисти “ Русия, Китай и Иран. Това са главните заключения от извънредно изявление с основния равин на Южна Африка доктор Уорън Голдщайн. 

Голдщайн приказва с Fox News Digital в Йоханесбург в понеделник, в навечерието на обещаващите да бъдат преломни президентски избори в Южна Африка тази седмица. Преди 30 години Партията на Африканския народен конгрес (АНК) пристигна на власт, като Нелсън Мандела стана първият либерален президент на страната. Имаше забележителни достижения, само че корупцията, непотизмът, провалените обещания на държавното управление и пагубните спирания на електрозахранването, свързани с измами, оставиха демокрацията сериозно обтегната и доста гласоподаватели разочароваха. В анкетите в сряда за първи път ANC евентуално ще загуби болшинството си. 

В цяла Африка, до момента в който демокрациите ст...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР